OBJEDNÁVKY prosíme ODESÍLEJTE nejpozději do STŘEDY 8.00, tak abychom stihli doručit zboží před víkendem. Děkujeme.

Bacon, THICK CUT 300g

118 Kč
Skladem
Můžeme doručit do:
13.7.2020

Bacon - THICK CUT má dvojnásobnou tloušťku plátků ve srovnání s naším klasickým baconem. Tento bacon je skvělý pro přípravu v troubě. Výsledkem je křupavý a zároveň šťavnatý bacon. V receptech najdete návod na přípravu Bacon à la America, který můžete servírovat jako neokoukaný appetizer na Vaší gril party. 

Naším vzorem je klasická americká slanina - bacon. Můžete ji grilovat, osmahnout na pánvi nebo péct v troubě. Křupavý bacon je skvělý doplněk k míchaným vajíčkům, jako toping na burger nebo salát a podobně. Náš bacon vyrábíme přesně podle amerických receptur. Jemně ho nastříkneme solným lákem, který se během uzení odsuší. Finální hmotnost je tak nižší než hmotnost masa na začátku výroby. Bacon udíme pouze do 53ºC a proto není určený k přímé konzumaci.
Tento bacon Vám  nebude na pánvičce "prskat", a tak si budete moct pochutnat na krásně křupavých plátcích. Američani mají jedno přísloví pro práce v kuchyni: "When in doubt, add more BACON!" ... "Když nevíš jak dál, tak přidej více baconu". A co takové "bacon candy"? Mrkněte na stránku s recepty, kde určitě najdete vhodnou inspiraci. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: grilování, pečení, smažení 

Složení:
vepřové maso 98% hm.; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; kouř z bukového dřeva

Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota   1350 kJ / 325 kcal
Tuky   30g
  z toho nasycené mastné kyseliny   7,7g
Sacharidy   0g
  z toho cukry   0g
Bílkoviny   15g
Sůl   2g

Doplňkové parametry

Kategorie: UZENINY
Hmotnost: 0.3 kg
Balení: vakuově baleno
Druh masa: vepřové, tepelně opracované, uzené
Skladování: při teplotě od 0ºC do +7°C, při otevření ihned spotřebujte
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.