OBJEDNÁVKY prosíme ODESÍLEJTE nejpozději do STŘEDY 8.00, tak abychom stihli doručit zboží před víkendem. Děkujeme.

LIMITKY ZE ZRÁRNY

Nejprodávanější

Picanha, limitka
Picanha, limitka
Novinka Tip
Vyprodáno
PICANHA 16.
 
1 100 Kč
Brisket si každý může upravit podle sebe
Brisket pro Americké BBQ
Novinka Tip
Skladem
BRISKET 6.
 
od 1 808 Kč
4 položek celkem
Brisket si každý může upravit podle sebe
Novinka Tip
od 1 808 Kč

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 6.
Picanha, limitka
Novinka Tip
1 100 Kč

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 16.
RIB EYE WxCH
Novinka
759 Kč

Limitovaná speciálka v podobě Rib-Eye steaku pocházející z křížence plemen Wagyu a Charolais. Naše steaky zrajeme 45 dní, ale s tímto jsme si opravdu vyhráli a nechali ho zrát...

29
TBONE WxCH
Novinka
1 794 Kč

Limitovaná speciálka v podobě T-bone steaku pocházející z křížence plemen Wagyu a Charolais. Naše steaky zrajeme 45 dní, ale s tímto jsme si opravdu vyhráli a nechali ho zrát...

28

Zde Vám budeme představovat speciální výrobky. A jaké? Třeba masa z hovězích plemen, která běžně nezpracováváme, jako je například Wagyu, nebo steaky, které speciálně zrajeme 100 a více dní.

Dále to budou celosvalové výrobky - kusovky ve speciálním opracování, které není běžné a nejsou prozatím dostupné. A proč nejsou dostupné?
Naše masa standarně zrajeme min 45 dní v případě suchého zrání a 28 dní v případě mokrého zrání. Zatímco u Rib-Eye získáme ze hřbetu několik porcí, u brisketu nebo picanhy je to pouze jeden kus. Máme velkou radost, že Vás baví grilovat větší masa vcelku. Váš zájem o tyto výrobky nás úplně převálcoval, avšak necheme Vás zklamat.

Proto si můžete jednotlivé kusy ze zrárny předem objednat a podle toho naplánovat svou party. Tak abyste si nemuseli nakonec říct: "Škoda, že jsem o tom nevěděl předem..."