Objednávky prosíme odesílejte nejpozději do středy 8.00, tak abychom stihli doručit zboží před víkendem. Děkujeme.

MASO

Nejprodávanější

55842350 5061 4918 99E7 5B3396ADDE3C 1 201 a
Grill Box
Skladem
 
1 150 Kč
Detail
7E6ADFBA F62E 49FD 9F8B A25848EE62B1
 
2 500 Kč
Detail
B2574177 3A3B 43F1 AB48 57E6FE5A172A 1 201 a
 
275 Kč
Detail
0838D454 EBA7 462F A5AD 72A3F0E2A073 1 201 a
 
414 Kč
Detail
04243411 81F5 4ECF 8053 6D0EE343D6BA 1 201 a
 
380 Kč
Detail
6 položek celkem
55842350 5061 4918 99E7 5B3396ADDE3C 1 201 a
Grill Box
Skladem
1 150 Kč

Rozpalte gril, už nikam nemusíte chodit nakupovat. V Grill boxu jsme pro Vás přichystali vše, co budete potřebovat na sestavení 4 maxi hambáčů. Mimo 4 velkých porcí burgerů z...

B2574177 3A3B 43F1 AB48 57E6FE5A172A 1 201 a
275 Kč

Vrchní šál určitě znáte jako Roastbeef. Je to velice libový sval, který Vám doporučujeme použít na dušení nebo pomalé pečení. Pokud šál nakrájíte na tenké plátky a budete ho...

7E6ADFBA F62E 49FD 9F8B A25848EE62B1
2 500 Kč

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

7E6ADFBA F62E 49FD 9F8B A25848EE62B1
2 350 Kč

Martin pro Vás sestavil další bedýnku. Bedýnka obsahuje masa určená především na dušení, naše vlastní uzeniny a také hovězí trhané maso. 

0838D454 EBA7 462F A5AD 72A3F0E2A073 1 201 a
414 Kč

Loupaná plec se výborně hodí na různé úpravy. Můžete z ní připravit skvělé omáčky a vývary. Středem svalu prochází vazivová tkáň, která během vaření krásně změkne. Maso se Vám v...

04243411 81F5 4ECF 8053 6D0EE343D6BA 1 201 a
380 Kč

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.