Objednávky prosíme odesílejte nejpozději do středy 8.00, tak abychom stihli doručit zboží před víkendem. Děkujeme.

VYZRÁLÉ HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Chuck filet steak, 300g
 
115 Kč
Detail
Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč
Detail
Skirt steak, 300g
 
175 Kč
Detail
Fillet Mignons - svíčková, 300g
 
388 Kč
Detail
New York Strip steak, 300g
 
321 Kč
Detail
14 položek celkem
Brisket, 3,5kg
1 377 Kč

Brisket neboli hovězí hrudí neodmyslitelně patří k nejcennějším surovinám pro přípravu amerického BBQ,  na delší dušení nebo pečení. Má velmi dlouhé strukturované vlákno...

Fillet Mignons - svíčková, 300g
388 Kč

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

Hovězí líčka, 450g
192 Kč

Hovězí líčka jsou velmi vyhledávanou surovinou pro všechny milovníky gastronomie. Jsou chutná, mají výraznou chuť (díky poměrně hrubší struktuře) a snadno se připravují. Zazářit...

Chuck filet steak, 300g
Tip
115 Kč

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

I-bone steak, 400g
320 Kč

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

Korean short ribs, 500g
230 Kč

Tuto přípravu jsme objevili v Americe. Určitě oceníte velice jednoduchou a rychlou přípravu na grilu. Super "obíračka". 

Kulatá plec, 1,5kg
388 Kč

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

New York Strip steak, 300g
321 Kč

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro vás...

Picanha, 1,8kg
Picanha, 1,8kg
Momentálně nedostupné
1 051 Kč

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

Rump steak, 1kg
417 Kč

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

Skirt steak, 300g
175 Kč

Steak z hovězího pupku nazývaný také jako "Bryndáček" nebo "Flap steak" je velmi výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro...

T-bone steak, 700g
950 Kč

Jediná věc, která je lepší než si dopřát steak, je dopřát si rovnou dva! A to je přesně to, co najdete na T-bonu. Z jedné strany si vychutnáte šťavnatý New York Strip steak a z...

Tomahawk steak, 700g
589 Kč

Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů, protože dokonalá prezentace je pro nás důležitá. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou...

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Takže pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, tak sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.