Demi glace, 180g

150 Kč
Momentálně nedostupné

Demi-glace je zosobněním termínu ‚kouzelná přísada šéfkuchařů'. Má koncentrovanou chuť masa, je základem pro dokonalé omáčky a taky je těžce návykový! Jde o silnou základní omáčku, která umocní masovou chuť Vašeho pokrmu a můžete ji přidat ke všem omáčkám k masu. Je to čistý produkt bez glutamátů a jiných chemických dochucovadel. Silná redukce hovězího vývaru je základním stavebním prvkem, bez kterého se kvalitní gastronomie neobejde.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Složení:
vývar z hovězích a vepřových kostí, červené víno (obsah OXIDU SIŘIČITÉHO), zelenina: mrkev, petržel, CELER, cibule, bylinky a koření, rajčatový protlak, pitná voda

Hmotnost obsahu: 180g (sklenice + víčko 150g, celková hmotnost 330g) 

Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota   1050 kJ / 250 kcal
Tuky   10g
   z toho nenasycené mastné kyseliny   10g
Sacharidy   30g
   z toho cukry   4g
Bílkoviny   10g
Sůl   0g

Doplňkové parametry

Kategorie: HOTOVKY
Balení: ve skle
Druh výrobku: masný výrobek tepelně opracovaný
Skladování: při teplotě od 0ºC do +7°C, po otevření ihned spotřebujte
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RB Avatar autora | 10.3.2021
Jednim slovem VYNIKAJÍCÍ
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 10.3.2021
Romane, děkujeme za Vaše výstižné hodnocení, moc si toho vážíme. Demi glace je opravdu poklad.
5
PD Avatar autora | 12.2.2021
As with all Klouda's products, this is top quality. It removes all the hassle of boiling, reducing and discarding materials! You get a top quality end product, easy to use. Use it with the pan drippings of either beef or pork, paired with sautéed onions/shallots/mushrooms and a good fortified wine (quality Port for example) or a good bourbon, something acidic (a bit of red wine vinegar for example) and butter to finish to give your meat something extra!
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 12.2.2021
Here we go! The demi glace is packed with flavors coming just out of meat and bones. We prepare the demi glace for almost 2 days to reach desired volume shrinkage. It pairs perfectly to any type of steak or as a base for different sauces. No need to use beef stock cubes that are full of MSG and different preservatives. We focus on nature...