DRŮBEŽ

Nejprodávanější

Kuřecí prsní řízek
 
98 Kč / balení
Kuřecí stehenní řízek
 
74 Kč / balení
Kuřecí stehna
 
69 Kč / balení
6 položek celkem
Kuřecí křídla
68 Kč / balení

Kuřecí křídla se podobně jako paličky nebo stehna hodí na pečení a grilování. V sekci "Recepty" připravujeme recept na "Buffalo Wings", která jsou velice populární ve Spojených...

708
Kuřecí stehna
69 Kč / balení

Kuřecí stehna jsou skvělou volbou pro přípravu snadné večeře. Stačí pouze nasolit, okořenit například provensálskými bylinkami a péct v troubě přibližně 50 minut. 

706
Kuře celé3
138 Kč / ks

Údlické farmářské kuře pochází z chovu na přírodní podestýlce. Kuře je po porážce šokově zamraženo, čímž si zachovává veškeré nutriční hodnoty a nedochází k poškození svaloviny...

705
Kuřecí paličky
69 Kč / balení

Kuřecí paličky můžete připravit na mnoho způsobů - péct nebo dusit například na pivě. Skvěle se hodí i na grilování nad přímým ohněm. Paličky budou mít krásně křupavou kůrku a...

710
Kuřecí stehenní řízek
74 Kč / balení

Kuřecí stehenní řízek je bez kosti a výborně se hodí na přípravu řízků v trojobale a také je skvělý na přípřavu například kuřecí číny. Na rozdíl od prsou má maso z kuřecích...

709
Kuřecí prsní řízek
98 Kč / balení

Kuřecí prsa jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají libové maso vhodné pro rychlou přípravu. Výborně se hodí k těstovinám a rýži. Případně je můžete naplnit sýrem ve...

707

Již delší dobu jsme hledali vhodného dodavatele kuřat, který dodržuje podmínky trvale udržitelného rozvoje během výkrmu i vlastní porážky kuřat. Proto jsme se rozhodli pro rodinnou firmu VAIGL A SYN spol. s r.o. z vesničky Údlice v Ústeckém kraji.

Vaiglovi chovají svá kuřata na přírodních podestýlkách. Navíc disponují moderní porážkou a systémem šokového zamražování masa a jejich výrobky obdrželi certifikát “KRUŠNOHOŘÍ, regionální produkt”.

Všechna kuřata a kuřecí díly jsou z důvodu velice krátké trvanlivosti v mraženém stavu. Šokové zamražení však ponechává masu stejnou kvalitu, jaká je u chlazeného masa. Vy se pak můžete rozhodnout, zda maso spotřebujete ihned, nebo si ho dáte do mrazáku někdy na příště.