Hovězí krk, 1,5kg

375 Kč 250 Kč / 1 kg
Skladem

Anglický název hovězího krku je chuck roast. Krk je velice namáhaný sval zvířete a proto obsahuje poměrně hodně vazivových tkání, ale zároveň má výraznou chuť. Optimálním zpracováním je pomalé dušení popř. dlouhé pečení při nízkých teplotách. Z krku můžete vykouzlit i skvělý guláš nebo dušené hovězí kostky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: dušení, pečení

Doplňkové parametry

Kategorie: VÝSEKOVÉ HOVĚZÍ
Záruka: Minimální trvanlivost 14 dní
Druh masa: hovězí, čerstvé
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JC Avatar autora | 5.4.2021
Jako vždy velice spokojen.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.4.2021
Děkujeme, nepolevíme ;-)