HOVĚZÍ VYZRÁLÉ

Nejprodávanější

Karb steak (Chuck eye steak), 300g
 
140 Kč / ks
Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč / ks
Mleté
 
158 Kč / balení
10 položek celkem
New York Strip steak, 300g
321 Kč / ks

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak - Sirloin je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro...

17
Karb steak (Chuck eye steak), 300g
140 Kč / ks

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
Mleté
158 Kč / balení

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

14
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč / ks

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
Flank2
od 415 Kč / ks

Flank steak z kategorie "limitek"prodáváme v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli...

FLANK 9.
Hamburger
127 Kč / balení

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
Maminha5
Tip
Maminha
Skladem
od 655 Kč / ks

Vyzkoušejte Maminhu - má křehké tukové vlákno a díky tukovému krytí mají steaky výraznou hovězí chuť. Maminhu najdete mezi ořechem a květovou špičkou a má tvar...

MAMINHA 9.
Masové kuličky
Tip
267 Kč / ks

Naše další novinka je oblíbené jídlo dětí i dospělých - kuličky z hovězího mletého masa a vynikající rajčatová omáčka, kterou pro nás připravili mistři kuchaři. 

982
Picanha5
Picanha
Vyprodáno
1 452 Kč / ks

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

270/2-4
Trhané hovězí
99 Kč / balení

Na trhané hovězí maso tzv. pulled beef používáme maso s vyšším obsahem kolagenu, který se dlouhou přípravou rozvaří. Prostě bomba maso pro sendviče a burgery, topingy na...

204

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.