HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč / ks
Detail
Fillet Mignons - svíčková, 300g
 
388 Kč / ks
Detail
I-bone steak, 400g
 
320 Kč / ks
Detail
41 položek celkem
Rodinný box2
Novinka Tip
1 890 Kč / balení

Sestavili jsme pro Vás tento neotřelý box, který rozhodně musíte vyzkoušet a oživit si Vaši kuchyni po celý den. Box jsme vyšperkovali naším autentickým BBQ pulled pork, silným...

864
Kloudův výběr
Tip
2 500 Kč / balení

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
New York Strip steak, 300g
321 Kč / ks

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro vás...

17
Fillet Mignons - svíčková, 300g
388 Kč / ks

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
Chuck filet steak, 300g
Novinka
149 Kč / ks

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
Mleté
Tip
120 Kč / balení

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

14
Rump steak, 1kg
Novinka
390 Kč / ks

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

19
T bone
Tip
950 Kč / ks

Co je lepší než dopřát si jeden steak? Dopřát si rovnou dva! A přesně to najdete u legendárního T-bonu.To ho také dělá ideální volbou na romantickou večeři pro dva, protože...

22
Kostky na guláš
168 Kč / ks

Kostky na guláš jsme pro Vás nakrájeli z hovězího karabáčku. Karabáček obsahuje stejné množství kolagenu jako tradičně používaná kližka, ale je méně prorostlý. Právě poměr...

285
B2574177 3A3B 43F1 AB48 57E6FE5A172A 1 201 a
275 Kč / kg

Vrchní šál určitě znáte jako Roastbeef. Je to velice libový sval, který Vám doporučujeme použít na dušení nebo pomalé pečení. Pokud šál nakrájíte na tenké plátky a budete ho...

177
Kulatá plec, 1kg
259 Kč / ks

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

13
I-bone steak, 400g
320 Kč / ks

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč / ks

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
Skirt steak, 300g
175 Kč / ks

Steak z hovězího pupku nazývaný také jako "Bryndáček" nebo "Flap steak" je velmi výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro...

20
9F90CD02 4F43 4E16 B92E D0DA159E9D25 1 201 a
375 Kč / ks

Anglický název hovězího krku je chuck roast. Krk je velice namáhaný sval zvířete a proto obsahuje poměrně hodně vazivových tkání, ale zároveň má výraznou chuť. Optimálním...

184
9E80CE35 2727 4345 B101 6E03E0F53FBF 1 201 a
155 Kč / ks

Pokud doma děláte hovězí vývar, tak určitě sáhněte po těchto žebrech. Doporučujem vývar táhnout několik hodin, tak abyste získali všechny živiny obsažené v žebrech.

180
Nahoru
Další produkty

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.