HOVĚZÍ
Nejprodávanější

Sestavili jsme pro Vás tento neotřelý box, který rozhodně musíte vyzkoušet a oživit si Vaši kuchyni po celý den. Box jsme vyšperkovali naším autentickým BBQ pulled pork, silným...

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

Co je lepší než dopřát si jeden steak? Dopřát si rovnou dva! A přesně to najdete u legendárního T-bonu.To ho také dělá ideální volbou na romantickou večeři pro dva, protože...
Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.
Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.