HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Mleté
 
158 Kč / balení
Svíčková (Fillet),  300g
 
400 Kč / ks
New York Strip steak, 300g
 
321 Kč / ks
39 položek celkem
Výběr2
Novinka Tip
2 500 Kč / balení

Máme pro vás nový box oblíbených výrobků. Nově jsme do boxu zařadili velmi luxusní T-bone steak, kterým jsme nahradili trojici malých steaků, která byla v původním výběru....

201
Výběr2
2 500 Kč / balení

Tento výběr je váš oblíbený mix našeho vyzrálého i výsekového masa a uzenin. Klasikou je naše vyzrálé mleté maso, vyzrálé hovězí steaky - Rib-Eye, New York Strip a I-bone, maso...

984
New York Strip steak, 300g
321 Kč / ks

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak - Sirloin je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro...

17
Svíčková (Fillet),  300g
400 Kč / ks

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
Karb steak (Chuck eye steak), 300g
Novinka
140 Kč / ks

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
Mleté
Tip
158 Kč / balení

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

14
Rump steak, 1kg
Novinka
Rump steak, 1kg
Momentálně nedostupné
534 Kč / ks

Rump steak aneb květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

19
Kostky na guláš
168 Kč / ks

Kostky na guláš jsme pro Vás nakrájeli z hovězího karabáčku. Karabáček obsahuje stejné množství kolagenu jako tradičně používaná kližka, ale je méně prorostlý. Právě poměr...

285
Falešná svíčková (kulatá plec), 1kg
267 Kč / ks

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

13
B2574177 3A3B 43F1 AB48 57E6FE5A172A 1 201 a
292 Kč / kg

Vrchní šál určitě znáte jako Roastbeef nebo Top side. Je to velice libový sval, který Vám doporučujeme použít na dušení nebo pomalé pečení. Pokud šál nakrájíte na tenké plátky a...

177
I-bone steak, 500g
425 Kč / ks

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč / ks

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
Skirt steak, 300g
205 Kč / ks

Steak z hovězího pupku nazývaný také jako "Bryndáček" nebo "Flap steak" je velmi výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro...

20
9F90CD02 4F43 4E16 B92E D0DA159E9D25 1 201 a
250 Kč / ks

Anglický název hovězího krku je chuck roast. Krk je velice namáhaný sval zvířete a proto obsahuje poměrně hodně vazivových tkání, ale zároveň má výraznou chuť. Optimálním...

184
9E80CE35 2727 4345 B101 6E03E0F53FBF 1 201 a
158 Kč / ks

Pokud doma děláte hovězí vývar, tak určitě sáhněte po těchto žebrech. Doporučujem vývar táhnout několik hodin, tak abyste získali všechny živiny obsažené v žebrech.

180
0838D454 EBA7 462F A5AD 72A3F0E2A073 1 201 a
276 Kč / ks

Loupaná plec se výborně hodí na různé úpravy. Můžete z ní připravit skvělé omáčky a vývary. Středem svalu prochází vazivová tkáň, která během vaření krásně změkne. Maso se Vám v...

244
04243411 81F5 4ECF 8053 6D0EE343D6BA 1 201 a
380 Kč / ks

Hovězí váleček je jednou z částí kýty – odděluje se ze strany spodního šálu. Poskytuje velmi chutné a libové maso vhodné především k pečení, dušení nebo přípravě závitků,...

229
Beef ribs2
1 204 Kč / ks

Hovězí žebra určená pro připravovu ve stylu Amerického BBQ. Skvělá kombinace masa od kosti, kolagenu a loje, který se během uzení prakticky vytratí, avšak dodá žebru úžesnou...

BEEF RIBS BBQ 3.
Brisket si každý může upravit podle sebe
2 678 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

258/7-6
P6245143
Burger box
Momentálně nedostupné
475 Kč / balení

Box pro 4 osoby má uvnitř vše pro skvělý zážitek. Nemusíte shánět ani kvalitní pečivo, ani autentické dresingy bez éček. Užijte si to!

1114
Cote 210 2
od 1 010 Kč / ks

Nabízíme vám tento luxusní steak vysokého roštěnce s kostí. Je krásně vyzrálý, prorostlý, s vrstvou tuku a pořádně vysoký a má neskutečně silnou hovězí chuť. Steak s...

COTE 2.
Cote 210 2
757 Kč / ks

Od začátku ledna jsme pro vás opečovávali ve zrárně tento luxusní kousek vysokého roštěnce s kostí. Máme pro vás pouze 9 steaků - krásně vyzrálých, prorostlých, s...

COTE-12.
Flank2
od 265 Kč / ks

Flank steak z kategorie "limitek"prodáváme v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli...

FLANK 29.
Hamburger placka
127 Kč / balení

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
Oháňka3
125 Kč / balení

Hovězí oháňka je specialita na silné hovězí vývary. Vývaru dodá silnou hovězí chuť a také tolik žádaný kolagen. Oháňku jsme pro Vás už nařezali a můžete ji tak hned použít....

36
I bone 200 dní
Novinka
od 907 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 5 krásně vyzrálých I-bone steaků (nízký roštěnec s kostí), které na Vás čekaly ve zrárně od začátku března. Kost zvýrazňuje chuť masa a...

I-BONE 12.
Karb 120dní2
Novinka
od 406 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 18 luxusních vyzrálých Karb steaků s kostí (Chuck eye), které na Vás čekaly ve zrárně už od začátku března. Kost zvýrazňuje chuť masa a navíc...

KARB 1.
Korean short ribs, 500g
292 Kč / balení

Tuto přípravu jsme objevili v Americe. Určitě oceníte velice jednoduchou a rychlou přípravu na grilu. Super "obíračka". 

171
Maminha2
Maminha
Skladem
od 766 Kč / ks

Vyzkoušejte Maminhu - má křehké tukové vlákno a díky tukovému krytí mají steaky výraznou hovězí chuť. Maminhu najdete mezi ořechem a květovou špičkou a má tvar...

MAMINHA 46.
Mleté maso pro psy, 500g
58 Kč / balení

Nebojte se, nejedná se o žádné zkažené maso nebo podřadnou surovinu. Mleté maso obsahuje ořezy, šlachy a chrupavky. Je to výborný zdroj bílkoviny a kolagenu pro Vaše domácí...

192
Morková kost
92 Kč / balení

Morkové kosti se hodí především na silné hovězí vývary, demi-glace nebo jako netradiční předkrm. U nás je můžete koupit jako tzv. prstýnky, které jsou řezané příčně nebo lodičky...

16
Picanha2
Picanha
Skladem
od 1 142 Kč / ks

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 8.
Porterhouse 95dní3
Novinka
1 581 Kč / ks

Právě jsme naskladnili 2 luxusní steaky tak si pospěšte, než budou pryč! Zrály od začátku března.Porterhouse steak = král mezi steaky. Skvělé maso s chutí přímo od kosti, a toho...

PORTER 1.
T bone
907 Kč / ks

Porterhouse steak = král mezi steaky. Skvělé maso s chutí přímo od kosti, a toho všeho velká porce. V jednom steaku si tak můžete vychutnat klasický striploin (nízký...

PORTERHOUSE 2.
Skirt steak vcelku
od 380 Kč / ks

Skirt steak z kategorie "limitek" je prodáván v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Steak z...

SKIRT 18.
T bone 95dní
Tip
od 939 Kč / ks

Máme pro vás 7 vyzrálých T-Bone steaků, tak neváhejte! Ve zrárně na váš čekaly už od začátku března. Udělejte si romantickou večeři, pochutnejte si s rodinou nebo kámoši....

T-BONE 7.
T bone
1 353 Kč / ks

Co je lepší než dopřát si jeden steak? Dopřát si rovnou dva! A přesně to najdete u legendárního T-bonu.To ho také dělá ideální volbou na romantickou večeři pro dva, protože...

T-BONE 9.
Tomahawk steak
Tip
935 Kč / ks

Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů, protože dokonalá prezentace je pro nás důležitá. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou...

TOMAHAWK 5.
Směs na polévku
Tip
125 Kč / balení

Připravili jsme pro Vás kombinaci pro silný hovězí vývar, která je ideálně vyvážená. Do směsi jsme vybrali prstýnky z morkové kosti, harfu a šneky ze slabin. Uvařené šneky...

282

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.