Jelení kýta bez kosti - SLEVA 10%

Akce Novinka
129 Kč 122 Kč 146 Kč od 122 Kč 339,47 Kč / 1 kg 338,89 Kč / 1 kg 338,75 Kč / 1 kg
Skladem Skladem Vyprodáno Zvolte variantu
váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Jelení kýta se nejčastěji připravuje pečená - na smetaně, na víně, ale můžete si z ní udělat i řízky. Maso je bez kosti, a proto je jen na vás, jaký způsob přípravy si vyberete.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: pečení, smažení

Doplňkové parametry

Kategorie: JELENÍ ZVĚŘINA
Druh masa: zvěřina - jelen, laň
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: