KARB steak s kostí, zrání 130 dní

400 Kč
Vyprodáno
váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Právě jsme pro vás připravili 3 luxusní vyzrálé Karb steaky s kostí (Chuck eye), které na Vás čekaly ve zrárně už od začátku listopadu. Kost zvýrazňuje chuť masa a navíc vypadá na talíři skvěle :-)

Detailní popis produktu

Popis produktu není dostupný

Doplňkové parametry

Kategorie: VYZRÁLÉ HOVĚZÍ
Druh masa: hovězí
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě
Způsob zrání: suché zrání 130 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: