Klobása s čedarem a jalapeňos, 400g
Související produkty
Detailní popis produktu
Doporučujeme na: grilování
Složení: Hovězí maso 40% hm.; vepřové maso 35% hm.; Cheddar 8% hm.: MLÉKO, mlékárenské kultury, syřidlo, barvivo: annato; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; chilli: Chipotle paprika 0,6% hm.; koření; cukr; vepřové střívko; kouř z bukového dřeva |
|
Výživové údaje na 100g výrobku: | |
Energetická hodnota | 1345 kJ /325 kcal |
Tuky | 29g |
z toho nenasycené mastné kyseliny | 12g |
Sacharidy | 0g |
z toho cukry | 0g |
Bílkoviny | 16g |
Sůl | 1,8g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | UZENINY |
---|---|
Druh masa: | masný výrobek tepelně opracovaný, uzený |
Trvanlivost: | do data uvedeného na etiketě |
Balení: | vakuově baleno |
Skladování: | při teplotě od 0ºC do +7°C, při otevření ihned spotřebujte |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
5,0
9 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
LČ
Lenka Černá
Výborné, moc nám chutnaly!
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Lenko, na tyto jemně pálivé klobásky s pravým chedarem jsme náležitě pyšní, je to bomba! Jsme rádi, že Vám chutnaly.
5
LB
Láďa Barták
Moc dobré
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Láďo, jsme rádi, že Vám chutnalo!
5
RC
Roman Ceral
Dokonale stavnaty, akorat stiplavy, syru habadej, jednoznacne nejlepsi klobasky, co jsem kdy jedl!
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Romane za Vaše hodnocení. Používáme pravý chedar, žádné náhražky, a rozhodně na něm nešetříme. Recepturu jsme si dovezli z Texasu od Southside BBQ:-) Hezký den.
5
JZ
Jaroslava Zvolánková
Chuťově vyvážené a příjemně pikantní. Na grilu perfektní.
5
MM
Milan Macourek
Perfektní vyvážená velmi jemně pikantní chuť. Zatím všichni kdo ochutnali jen basní :) Na grilu užasná
ZC
Zdenek Cech
(Administrátor)
Děkujeme Milane za hodnocení. Klobásu doporučujeme buď vůbec nenařezávat a nebo pouze velice jemně. Dáváme tam hodně originálního čedaru, tak je škoda, kdyby "vytekl" na rošt...
5
MS
Martin Sebera
Gurmánská poezie spojená s vášní. Hned jak odezní první pálivo-pikatní vlna, se hned domáháte dalšího pokračování. Proto jasně nejvyšší počet bodů...
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Martine za Vaše poetické hodnocení. Pecka. Pro recepturu jsme si zajeli až do Texasu k SouthSide BBQ. My ji taky zbožňujeme...
5
EA
Eva Andresová
Vau! Celou naší partu 10lidí chuť kobásek ohromila, úžasně masová klobása doplněná o jemně pikantní chuť jallapenos papriček spojená s čedarem. Vynikající kombinace, moc děkujeme! Na grilu úžasné, ale co teprve opečení nad ohněm!
Doporučujem všech deset všema deseti :)
Eva
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Evo, za Vaše skvělé hodnocení. Recept jsme si přivezli z Texaského podniku Southside BBQ. Tato klobása je skvělá i na studeno a výborně doplní např. studené mísy, třeba o Silvestru:-)
5
RŠ
Radim Šitavanc
Moc jsme si pochutnali na grilu - vyvážená, jemně pikantní.
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Radime za Vaši reakci. Moc nás těší, že Vám chutná. Tento recept jsme si přivezli z Texasu, kde jsme si na ní pochutnávali u Southside BBQ. Je to jeden z nejstarších BBQ míst v Texasu.