Klobása s cheddarem a jalapeňos, 400g

135 Kč 337,50 Kč / 1 kg
Skladem

Bojíte se pálivých papriček jalapeños? Není třeba! Kombinace jalapeños a čedaru otupí pálivost papriček a zůstane pouze jemná pikantní chuť. Doporučujeme vyzkoušet pokud už vas špekáčky nudí a chcete svoji grilovačku trosku oživit.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: grilování

Složení:
Hovězí maso 40% hm.; vepřové maso 35% hm.; Cheddar 8% hm.: MLÉKO, mlékárenské kultury, syřidlo, barvivo: annato; dusitanová solící směs: jedlá sůl, konzervant: dusitan sodný; chilli: Chipotle paprika 0,6% hm.; koření; cukr; vepřové střívko; kouř z bukového dřeva

Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota   1345  kJ /325 kcal
Tuky   29g
   z toho nenasycené mastné kyseliny   12g
Sacharidy   0g
   z toho cukry   0g
Bílkoviny   16g
Sůl   1,8g

Doplňkové parametry

Kategorie: UZENINY
Druh masa: masný výrobek tepelně opracovaný, uzený
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě
Balení: vakuově baleno
Skladování: při teplotě od 0ºC do +7°C, při otevření ihned spotřebujte

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
15x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
ZM Avatar autora | 8.7.2021
Dobrota????
5
PS Avatar autora | 13.6.2021
Vynikající, moc jsme si pochutnali ????
5
MB Avatar autora | 3.5.2021
Momentálně nejlepší klobása na trhu, již poněkolikáte jsme se utvrdili. Jak za studena, tak na ohni, k čemukoliv. O jejích přednostech se přesvědčili další členové rodiny a široký okruh známých. Děkujeme!
5
ZK Avatar autora | 18.2.2021
Vynikajúce! Nie sú mastné, krásne mäsité a šťavnaté. Ostrosť veľmi prívetivá. Osobne by som zniesla aj ostrejšie, ale chápem, že nie každý to má rád. Teším sa na leto keď ich vyskúšame aj na grile.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 18.2.2021
Zuzano, jsme rádi, že Vás naše specialitka - jalapeno chedar klobása zaujala, jsme na ni právem hrdí, recept se opravdu povedl.
5
Avatar autora | 20.1.2021
Výborné, moc nám chutnaly!
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 20.1.2021
Lenko, na tyto jemně pálivé klobásky s pravým chedarem jsme náležitě pyšní, je to bomba! Jsme rádi, že Vám chutnaly.
5
LB Avatar autora | 13.11.2020
Moc dobré
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 16.11.2020
Láďo, jsme rádi, že Vám chutnalo!
5
RC Avatar autora | 30.9.2020
Dokonale stavnaty, akorat stiplavy, syru habadej, jednoznacne nejlepsi klobasky, co jsem kdy jedl!
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 8.10.2020
Děkujeme Romane za Vaše hodnocení. Používáme pravý chedar, žádné náhražky, a rozhodně na něm nešetříme. Recepturu jsme si dovezli z Texasu od Southside BBQ:-) Hezký den.
5
JZ Avatar autora | 14.9.2020
Chuťově vyvážené a příjemně pikantní. Na grilu perfektní.
5
MM Avatar autora | 20.8.2020
Perfektní vyvážená velmi jemně pikantní chuť. Zatím všichni kdo ochutnali jen basní :) Na grilu užasná
ZC Avatar autora Zdenek Cech (Administrátor) 28.8.2020
Děkujeme Milane za hodnocení. Klobásu doporučujeme buď vůbec nenařezávat a nebo pouze velice jemně. Dáváme tam hodně originálního čedaru, tak je škoda, kdyby "vytekl" na rošt...
5
MS Avatar autora | 17.8.2020
Gurmánská poezie spojená s vášní. Hned jak odezní první pálivo-pikatní vlna, se hned domáháte dalšího pokračování. Proto jasně nejvyšší počet bodů...
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 17.8.2020
Děkujeme Martine za Vaše poetické hodnocení. Pecka. Pro recepturu jsme si zajeli až do Texasu k SouthSide BBQ. My ji taky zbožňujeme...
5
EA Avatar autora | 3.8.2020
Vau! Celou naší partu 10lidí chuť kobásek ohromila, úžasně masová klobása doplněná o jemně pikantní chuť jallapenos papriček spojená s čedarem. Vynikající kombinace, moc děkujeme! Na grilu úžasné, ale co teprve opečení nad ohněm! Doporučujem všech deset všema deseti :) Eva
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 3.8.2020
Děkujeme Evo, za Vaše skvělé hodnocení. Recept jsme si přivezli z Texaského podniku Southside BBQ. Tato klobása je skvělá i na studeno a výborně doplní např. studené mísy, třeba o Silvestru:-)
5
Avatar autora | 18.6.2020
Moc jsme si pochutnali na grilu - vyvážená, jemně pikantní.
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.7.2020
Děkujeme Radime za Vaši reakci. Moc nás těší, že Vám chutná. Tento recept jsme si přivezli z Texasu, kde jsme si na ní pochutnávali u Southside BBQ. Je to jeden z nejstarších BBQ míst v Texasu.