LIMITKY ZE ZRÁRNY
Nejprodávanější
Zde Vám budeme představovat speciální výrobky. A jaké? Třeba masa z hovězích plemen, která běžně nezpracováváme, jako je například Wagyu, nebo steaky, které speciálně zrajeme 100 a více dní.
Dále to budou celosvalové výrobky - kusovky ve speciálním opracování, které nejsou běžné nebo nejsou prozatím dostupné. A proč nejsou dostupné?
Naše masa standardně zrajeme minimálně 45 dní v případě suchého zrání a 28 dní v případě mokrého zrání. Zatímco u Rib-Eye získáme ze hřbetu několik porcí, u brisketu nebo picanhy je to pouze jeden kus. Máme velkou radost, že Vás baví grilovat větší masa vcelku. Váš zájem o tyto výrobky nás úplně převálcoval, avšak nechceme Vás zklamat.
Proto si můžete jednotlivé kusy ze zrárny předem objednat a podle toho naplánovat svou party. Tak abyste si nemuseli nakonec říct: "Škoda, že jsem o tom nevěděl předem..."