MASO

Nejprodávanější

Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč / ks
Detail
Fillet Mignons - svíčková, 300g
 
388 Kč / ks
Detail
New York Strip steak, 300g
 
321 Kč / ks
Detail
Mleté hovězí maso, 500g
Mleté hovězí maso, 500g
Akce Tip
Skladem
14
 
120 Kč / balení
Detail
Chuck filet steak, 300g
Chuck filet steak, 300g
Novinka
Skladem
10
 
149 Kč / ks
Detail
41 položek celkem
Beef ribs2
Novinka Tip
1 376 Kč / ks

Hovězí žebra určená pro připravovu ve stylu Amerického BBQ. Skvělá kombinace masa od kosti, kolagenu a loje, který se během uzení prakticky vytratí, avšak dodá žebru úžesnou...

BEEF RIBS BBQ 3.
Brisket si každý může upravit podle sebe
Tip
1 312 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 3.
Corned Beef
od 315 Kč / kg

Tento původní irský recept na naložené (nasolené) maso je známý také jako marinované hovězí hrudí. Zatímco jsme brisket nechali marinovat v láku ze zeleniny a koření, Vy...

CORNED BEEF 2.
Cote de boeuf1
Novinka
od 536 Kč / ks

Představujeme Vám vysoký roštěnec s kostí - Côte de boeuf. Stejně jako tuk, i kost má na chuť masa zásadní vliv. Vysoký roštěnec je díky kosti chuťově intenzivnější. Ochutnáte...

COTE 5.
Fillet Mignons - svíčková, 300g
388 Kč / ks

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
Hamburger placka
145 Kč / balení

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
9F90CD02 4F43 4E16 B92E D0DA159E9D25 1 201 a
375 Kč / ks

Anglický název hovězího krku je chuck roast. Krk je velice namáhaný sval zvířete a proto obsahuje poměrně hodně vazivových tkání, ale zároveň má výraznou chuť. Optimálním...

184
B2574177 3A3B 43F1 AB48 57E6FE5A172A 1 201 a
275 Kč / kg

Vrchní šál určitě znáte jako Roastbeef. Je to velice libový sval, který Vám doporučujeme použít na dušení nebo pomalé pečení. Pokud šál nakrájíte na tenké plátky a budete ho...

177
9E80CE35 2727 4345 B101 6E03E0F53FBF 1 201 a
155 Kč / ks

Pokud doma děláte hovězí vývar, tak určitě sáhněte po těchto žebrech. Doporučujem vývar táhnout několik hodin, tak abyste získali všechny živiny obsažené v žebrech.

180
Chuck filet steak, 300g
Novinka
149 Kč / ks

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
I bone
420 Kč / ks

Tento kousek je jen jeden a zrál 150 dní!

468
I-bone steak, 400g
320 Kč / ks

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Karb steak2
238 Kč / ks

6 kousků úžasných steaků - zrání 90 dní.

KARB STEAK 4.
Kloudův výběr
Tip
2 500 Kč / balení

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
Korean Short Ribs - marinovaná, 500g
Novinka Tip
330 Kč / balení

Nemáte doma sezamový olej nebo srirachu? Nevadí. Celý recept jsme pro Vás připravili a Vy si tak můžete užít autentickou chuť Korean Ribs. Vyzrálá žebra, short ribs, jsme...

294
Korean short ribs, 500g
230 Kč / balení

Tuto přípravu jsme objevili v Americe. Určitě oceníte velice jednoduchou a rychlou přípravu na grilu. Super "obíračka". 

171
Nahoru
Další produkty

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.