MASO

Nejprodávanější

Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč / ks
Detail
Fillet Mignons - svíčková, 300g
 
388 Kč / ks
Detail
New York Strip steak, 300g
 
321 Kč / ks
Detail
52 položek celkem
Kloudův výběr
Tip
2 500 Kč / balení

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
Rump steak, 1kg
Novinka
390 Kč / ks

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

19
Kulatá plec, 1,5kg
388 Kč / ks

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

13
Mleté
Akce Tip
120 Kč / balení

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

14
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč / ks

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
Směs na polévku
Akce Tip
99 Kč / balení

Připravili jsme pro Vás kombinaci pro silný hovězí vývar, která je ideálně vyvážená. Do směsi jsme vybrali prstýnky z morkové kosti, harfu a šneky ze slabin. Uvařené šneky...

282
Tomahawk steak, 700g
Tomahawk steak, 700g
Momentálně nedostupné
589 Kč / ks

Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů, protože dokonalá prezentace je pro nás důležitá. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou...

23
T bone
950 Kč / ks

Jediná věc, která je lepší než si dopřát steak, je dopřát si rovnou dva! A to je přesně to, co najdete na T-bonu. Z jedné strany si vychutnáte šťavnatý New York Strip steak a z...

22
0838D454 EBA7 462F A5AD 72A3F0E2A073 1 201 a
414 Kč / ks

Loupaná plec se výborně hodí na různé úpravy. Můžete z ní připravit skvělé omáčky a vývary. Středem svalu prochází vazivová tkáň, která během vaření krásně změkne. Maso se Vám v...

244
Kostky na guláš
168 Kč / ks

Kostky na guláš jsme pro Vás nakrájeli z hovězího karabáčku. Karabáček obsahuje stejné množství kolagenu jako tradičně používaná kližka, ale je méně prorostlý. Právě poměr...

285
I-bone steak, 400g
320 Kč / ks

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Beef ribs2
Novinka Tip
1 204 Kč / ks

Hovězí žebra určená pro připravovu ve stylu Amerického BBQ. Skvělá kombinace masa od kosti, kolagenu a loje, který se během uzení prakticky vytratí, avšak dodá žebru úžesnou...

BEEF RIBS BBQ 3.
Brisket si každý může upravit podle sebe
2 077 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 2.
Corned Beef
Corned Beef
Vyprodáno
543 Kč / kg

Tento původní irský recept na naložené (nasolené) maso je známý také jako marinované hovězí hrudí. Zatímco jsme brisket nechali marinovat v láku ze zeleniny a koření, Vy...

CORNED BEEF 5.
170 dni1
1 061 Kč / ks

Už od začátku srpna jsme pro vás opečovávali ve zrárně tento luxusní kousek vysokého roštěnce s kostí. Máme pro vás 7 steaků - super vyzrálých, prorostlých a pořádně...

COTE 3.
Kuřecí křídla
Novinka
68 Kč / balení

Kuřecí křídla se podobně jako paličky nebo stehna hodí na pečení a grilování. V sekci "Recepty" připravujeme recept na "Buffalo Wings", která jsou velice populární ve Spojených...

708
Nahoru
Další produkty

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.