OBJEDNÁVKY prosíme ODESÍLEJTE nejpozději do ČTVRTKA 7:00 ráno, abychom stihli doručit Váš balíček před víkendem. Děkujeme.

MASO

Nejprodávanější

Marinovaná krkovice4
 
135 Kč
Detail
Korejská žebra
Korean Short Ribs - marinovaná, 500g
Tip
Momentálně nedostupné
294
 
330 Kč
Hamburger placka
 
145 Kč
Detail
Kostky na guláš
 
168 Kč
Detail
"Výběr na GRIL"
"Výběr na GRIL"
Novinka Tip
Skladem
315
 
1 800 Kč
Detail
13 položek celkem
"Výběr na GRIL"
Novinka Tip
1 800 Kč

Rozpalte gril a připravte se na velkou grilovací jízdu! Přemýšleli jsme, jak Vám usnadníme grilování - a proto je tu "VÝBĚR NA GRIL", se kterým budete na každé grill party za...

315
Hamburger placka
145 Kč

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
B2574177 3A3B 43F1 AB48 57E6FE5A172A 1 201 a
275 Kč

Vrchní šál určitě znáte jako Roastbeef. Je to velice libový sval, který Vám doporučujeme použít na dušení nebo pomalé pečení. Pokud šál nakrájíte na tenké plátky a budete ho...

177
7E6ADFBA F62E 49FD 9F8B A25848EE62B1
2 500 Kč

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
7E6ADFBA F62E 49FD 9F8B A25848EE62B1
2 350 Kč

Martin pro Vás sestavil další bedýnku. Bedýnka obsahuje masa určená především na dušení, naše vlastní uzeniny a také hovězí trhané maso. 

217
Korejská žebra
Tip
330 Kč

Nemáte doma sezamový olej nebo srirachu? Nevadí. Celý recept jsme pro Vás připravili a Vy si tak můžete užít autentickou chuť Korean Ribs. Vyzrálá žebra, short ribs, jsme...

294
Kostky na guláš
168 Kč

Kostky na guláš jsme pro Vás nakrájeli z hovězího karabáčku. Karabáček obsahuje stejné množství kolagenu jako tradičně používaná kližka, ale je méně prorostlý. Právě poměr...

285
0838D454 EBA7 462F A5AD 72A3F0E2A073 1 201 a
414 Kč

Loupaná plec se výborně hodí na různé úpravy. Můžete z ní připravit skvělé omáčky a vývary. Středem svalu prochází vazivová tkáň, která během vaření krásně změkne. Maso se Vám v...

244
Marinovaná krkovice4
Akce
135 Kč

Česká klasika, kterou máte rádi. Vepřová krkovice marinovaná pouze v oleji s přidáním soli, česneku, čerstvě drceného pepře, chilli a čerstvého rozmarýnu. Nic víc, nic míň....

279
Picanha, limitka
Picanha, limitka
Momentálně nedostupné
1 100 Kč

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 16.
Rib-Eye Steak - EXCLUSIVE , 400g
Novinka
465 Kč

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak Exclusive má jedinečné mramorování i navíc jsme ho nechali vyzrát 40 dní. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná...

33
04243411 81F5 4ECF 8053 6D0EE343D6BA 1 201 a
380 Kč
229
Směs na polévku
Akce
99 Kč

Připravili jsme pro Vás kombinaci pro silný hovězí vývar, která je ideálně vyvážená. Do směsi jsme vybrali prstýnky z morkové kosti, harfu a šneky ze slabin. Uvařené šneky...

282

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu, tedy mokrou cestou. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, určitě sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.