NOVINKY
Nejprodávanější

Kuřecí stehenní řízek je bez kosti a výborně se hodí na přípravu řízků v trojobale a také je skvělý na přípřavu například kuřecí číny. Na rozdíl od prsou má maso z kuřecích...

Údlické farmářské kuře pochází z chovu na přírodní podestýlce. Kuře je po porážce šokově zamraženo, čímž si zachovává veškeré nutriční hodnoty a nedochází k poškození svaloviny...

Kuřecí stehna jsou skvělou volbou pro přípravu snadné večeře. Stačí pouze nasolit, okořenit například provensálskými bylinkami a péct v troubě přibližně 50 minut.

Kuřecí křídla se podobně jako paličky nebo stehna hodí na pečení a grilování. V sekci "Recepty" připravujeme recept na "Buffalo Wings", která jsou velice populární ve Spojených...

Kuřecí paličky můžete připravit na mnoho způsobů - péct nebo dusit například na pivě. Skvěle se hodí i na grilování nad přímým ohněm. Paličky budou mít krásně křupavou kůrku a...

Kuřecí prsa jsou skvělou volbou pro všechny, kteří hledají libové maso vhodné pro rychlou přípravu. Výborně se hodí k těstovinám a rýži. Případně je můžete naplnit sýrem ve...

Boloňská omáčka (italsky ragù alla bolognese) je italská omáčka založená na mase, jež je typická pro město Bologna. Tradičně se používá pro přípravu tagliatelle nebo lasagní,...

Demi-glace je zosobněním termínu ‚kouzelná přísada šéfkuchařů'. Má koncentrovanou chuť masa, je základem pro dokonalé omáčky a taky je těžce návykový! Jde o silnou základní...

Chilli con carne, známé též jen jako chilli, znamená přesně to, co doslovný překlad - chilli papričky s masem. Je to exotická obdoba guláše, tedy hovězí maso dušené na...
Buďte v obraze a nezmeškejte jedinou novinku v naší nabídce! Nově jsme do naší nabídky zařadili Farmářské kuře.