"Chceme lidem ukázat, že maso je vzácná surovina, se kterou by se tak mělo nakládat."
Maso je součástí našeho jídelníčku odpradávna a v naší firmě věříme, že je to tak správně. Záleží však jaké maso a v jaké míře.
Česká příroda je bohatá a dává nám toho mnoho, měli bychom brát s mírou a rozumem a oplácet zpět. Proto zpracováváme maso z farem, které dobře známe. Záleží nám na přístupu ke zvířatům i místní krajině. Spolupracujeme s farmáři, kteří souzní s naší filosofií respektu k přírodě a koloběhu života. Roční období v mnohém ovlivňuje, kdy a jaké maso svým zákazníkům nabízíme. Dohlížíme na výkrm dobytka, na vztah farmáře ke zvířatům i na to jak probíhá porážka. Maso jde k nám do zrárny vždy v takové míře, aby se dostalo k zákazníkům i kuchařům k okamžitému zpracování a zamezili jsme jakémukoliv plýtvání.
Nejvíce se zaměřujeme na zpracování hovězího a vepřového masa, které necháváme zrát suchou nebo mokrou cestou několik týdnů až měsíců (exkluzivní kousky).