Picanha, limitka

993 Kč 584,12 Kč / 1 kg
Vyprodáno
váha
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém pečení nebo grilování dodává masu tu správnou šťavnatost a křehkost. 

Toto limitované množství parádně mramorované Picanhy pochází výhradně z jalovic a záleží jen na Vás, jak velkou si vyberete! ZDE najdete doporučený recept na grilovaná picanhy vcelku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: steaky, grilování vcelku

Doplňkové parametry

Kategorie: LIMITKY ZE ZRÁRNY
Druh masa: hovězí, mokré zrání 28 dní
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
JM Avatar autora | 23.6.2020
Naprosto skvělá záležitost, dělal jsem z ní steaky a tak štavnaté a křehké maso jsem snad ještě neměl...
Avatar autora Markéta Čechová (Administrátor) 29.7.2020
Děkujeme Jakube za Vaše hodnocení a moc nás těší, že se vracíte zpátky pro další kousky.