Fajitas v tortile (chuť Mexika)

 
Fajitas je skvělý recept na rychlé, zároveň však velice pestré jídlo s vysokou nutriční hodnotou a mnoha vitamíny. Připravit si ho můžete z hovězího flank steaku a nebo kuřecích stehenních řízků. Obě masa dodají fajitas ten správný skus a vynikající šťavnatost. Příprava je velice rychlá a snadná. Hovězí flank steak nebo kuřecí steak osmahnete na pánvici, přidáte nakrájenou cibuli a papriky, doporučujeme kombinaci červené, zelé a žluté. Fajitas pak bude nejen skvěle chutnat, ale i vypadat. Užijte si to! 
Počet porcí: 8      Délka přípravy:     10 min.      Vaření: 10 min.     Celkový čas: 20 minut     Obtížnost: snadné 
 
Ingredience

Postup 
  1. Flank steak vyndejte z lednice alespoň hodinu před vařením, pokapejte olejem, okořeňte a osolte.
  2. Rozpalte pánev a flank steak zprudka osmathněte.
  3. Po cca 5 minutách přidejte na proužky nakrájené papriky a cibuli.
  4. Lehce osmahněte.
  5. Tortillu si předehřejte v mikrovlnce, cca 15-20 sekund, doporučujeme jemně navlhčit.
  6. Na tortillu dejte směs masa a zeleniny, popř. doplňte zakysanou smetanu a čerstvé bylinky, jako je koriandr nebo petrželová nať.
  7. Tortillu zabalte a ihned servírujte!