Buďte mistrem grilu a oslňte své přátele přípravou Picanhy. Většina lidí tento sval vůbec nezná a to je Vaše šance. Příprava picanhy je velice jednoduchá a vcelku rychlá. Maso má samo o sobě intenzivní hovězí chuť, kterou není třeba “vylepšovat” nebo nějak “přebíjet” různými omáčkami a kořením. Stačí jen sůl a čerstvě na hrubo pomletý pepř. My Vám doporučujeme připravit picanhu vcelku a pak ji krájet přes vlákno na tenké plátky. K tomu doporučujeme už jen zeleninový salát a kousek kvalitního chleba, třeba domácího. Užijte si to! |
|
Počet porcí: 8 Délka přípravy: 10 min Grilování: 1 hod Celkový čas: 1 hod 10 min Obtížnost: snadné |
|
Ingredience: |
Postup: |
|
|