Kloudův hambáč z Grill Boxu

Tak to bude pohoda - vše máte od Romana z restaurace Tišnovská Rychta připraveno. Hamburgerová placka je namíchána ze 3 druhů vyzrálého hovězího masa, které má výraznou hovězí chuť. Proto není třeba hamburger dochucovat různými BBQ omáčkami, worcestrovou omáčkou apod. Stačí pouze pepř a sůl. V jednoduchosti je síla. Na Vás už pouze zbývá pozvat hosty a rozpálit gril. Užijte si to!
Počet porcí: 4

Délka přípravy: 10 min

Vaření: 15 min

Celkový čas: 25 min

Obtížnost: snadné

Ingredience:

Postup:

  • 4 ks hamburgerová placka
  • 4 ks brioška
  • 300g bacon
  • 1 balení Farmářský sýr z Nelepče
  • 1 balení marinované zelí
  • 1 balení Bacon jam
  • 1 balení medovo-hořčičný dresing

Všechny ingredience jsou součástí Grill Boxu!

  1. Maso vyndejte z lednice ca 30 min před grilováním.
  2. Maso osolte a okořeňte čerstvě umletým pepřem a jemně potřete olejem.
  3. Burger opékejte 4 min a překlopte. Okamžitě přidejte bacon jam a položte plátky farmářského sýru z Nelepče. Opět zakryjte gril.
  4. Briošky jemně opečte.
  5. Hambáč poskládejte následovně: brioška, trocha dresingu, marinované zelí, hamburgerová placka s jamem a sýrem, bacon, dresing a na vrch druhá brioška.


 

 

 

  Připravte si vše, co půjde na gril. Do hamburgerové placky udělejte ve středu důlek.
Po 4 minutách otočte burger a přidejte Bacon jam.
Hambáč poskládejte podle kroku 5 v receptu.
Dobrou chuť!