Rib-Eye Steak, 400g (Wagyu/Charolais), 110 dní zrání

759 Kč 1 897,50 Kč / 1 kg
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Limitovaná speciálka v podobě Rib-Eye steaku pocházející z křížence plemen Wagyu a Charolais. Naše steaky zrajeme 45 dní, ale s tímto jsme si opravdu vyhráli a nechali ho zrát dokonce 110 dní. Výsledek je zkrátka pecka. Jedinečná hovězí chuť zjemněná tukem. Na skladě máme pouze 15 ks a budou dostupné do vyprodání. Takže si pospěšte.

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho grilovat, opékat na pánvi nebo péct v troubě. Zde určitě nešlápnete  vedle. Nic nepřekoná steak v kombinaci s trochou soli, čerstvě namletým pepřem a jemným aroma kouře. Nebojte se steak pořádně okořenit.

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jak na to? Na Rib-Eye je potřeba jít "zostra". Rozpalte pánev nebo gril. Steak je třeba opéci na obou stranách a následně i po celém okraji. Pokud chcete mít steak udělaný "medium", tak určitě nepřesáhněte teplotu 54ºC v jádře steaku. Doporučujeme používat vpichový teploměr a jakmile se přiblížíte teplotě 50ºC, steak stáhněte z ohně a nechte ho odpočinout. Teplota bude postupně narůstat.  

Doplňkové parametry

Kategorie: VYZRÁLÉ HOVĚZÍ
Hmotnost: 0.4 kg
Druh masa: hovězí, suché zrání 30 dní
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: