Rib-Eye Steak, 50 dní
Související produkty
Detailní popis produktu
Jak na to?
Na Rib-Eye je potřeba jít "zostra". Rozpalte pánev nebo gril. Steak je třeba opéci na obou stranách a následně i po celém okraji. Pokud chcete mít steak udělaný "medium", tak určitě nepřesáhněte teplotu 54ºC v jádře steaku. Doporučujeme používat vpichový teploměr a jakmile se přiblížíte teplotě 50ºC, steak stáhněte z ohně a nechte ho odpočinout. Teplota bude postupně narůstat.
Doplňkové parametry
Kategorie: | VYZRÁLÉ HOVĚZÍ |
---|---|
Druh masa: | hovězí, 60 dní zrání |
Skladování: | při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte |
Trvanlivost: | do data uvedeného na etiketě |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
5,0
7 hodnocení
Přidat hodnocení
5
4
3
2
1
5
VT
Vladislav Tvarůžek
...bylo to NAPROSTO FANTASTICKÉ a JEDINEČNÉ!
A chci další! A hodně! :-)
Maso se rozpadalo snad úplně samo...rozdíl mezi základní 30 denní a touto Premium 60 denní byl fakt obrovský. Nečekal jsem to.
Aneb jak jsem pak řekl: Jemností jak svíčková, ale s výbornou chutí a strukturou roštěné!
Mělo to jen jednu chybu...bylo toho málo :-)
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Vláďo, díky že jste náš fanoušek a šíříte dál vášeň pro dobré vyzrálé maso. Příprava takových steaků je snadná, to hlavní proběhlo už ve zrárně a pro Vás zbyla jen třešnička na dortu v podobě lahodné chuti. Díky moc a těším se na Vaši další návštěvu!
5
RŠ
Radim Šitavanc
SUPER ! Nedopatřením jsem ho udělal Well done, čímž jsem potěšil svoji paní (já mám raději Medium), ale díky mramorování nebyl přesušený a zůstal jemný. Oba jsme si báječně pochutnali.
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Radime za hodnocení. Jak vidíte, kvalitní surovina dokáže prominout drobné chybičky v kuchyni... Hezký den
5
KJ
Karolina Jahnova
Maso bylo opravdu vynikajici.
A ochota a vule vyjit vstric zakaznikovi ze strany pani (slecny) Markety Cechove byla vic jak 100%.
Dekuji, i diky vam jsme si moc pochutnali.
5
PK
Petr Kracmera
Díky Maso Klouda za skvělou práci a péči, kterou svým produktům věnujete. Už si vlastně neumím představit žádnou grilovačku bez nákupu u Vás. Tento Rib-Eye steak byl naprosto fenomenální, za mě srovnatelný s prvotřídními kusy masa v nejlepších amerických bbq housech.
Díky moc!
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Petře za hodnocení. Pro nás je to spíše vášeň a poslání než práce. :-)
Jsme rádi, že si toho ceníte.
5
PK
Petr Komma
Maso bylo skvělé, všem moc chutnalo.
Petr
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme za skvělé hodnocení
5
JM
Jakub Maša
Tohle to je prostě dokonalost
MČ
Markéta Čechová
(Administrátor)
Děkujeme Jakube za hodnocení. Tento limitovaný výběr "Ribajů" byl opravdu jediněčný.