SPECIALITY ze ZRÁRNY

Nejprodávanější

Picanha5
Picanha
Skladem
PICANHA 2.
 
1 470 Kč / ks
Flank2
Flank steak vcelku
Skladem
FLANK 4.
 
od 631 Kč / ks
Maminha5
Maminha
Skladem
MAMINHA 3.
 
od 900 Kč / ks
5 položek celkem
Brisket
3 080 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 1.
Maminha5
Maminha
Skladem
od 900 Kč / ks

Vyzkoušejte Maminhu - má křehké tukové vlákno a díky tukovému krytí mají steaky výraznou hovězí chuť. Maminhu najdete mezi ořechem a květovou špičkou a má tvar...

MAMINHA 3.
Picanha5
Picanha
Skladem
1 470 Kč / ks

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 2.
Flank2
od 631 Kč / ks

Flank steak z kategorie "limitek"prodáváme v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli...

FLANK 4.
Skirt steak vcelku
od 915 Kč / ks

Skirt steak z kategorie "limitek" je prodáván v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Steak z...

SKIRT 2.

Zde Vám budeme představovat speciální výrobky. A jaké? Třeba masa z hovězích plemen, která běžně nezpracováváme, jako je například Wagyu, nebo steaky, které speciálně zrajeme 100 a více dní.

Dále to budou celosvalové výrobky - kusovky ve speciálním opracování, které nejsou běžné nebo nejsou prozatím dostupné. A proč nejsou dostupné?
Naše masa standardně zrajeme minimálně 45 dní v případě suchého zrání a 28 dní v případě mokrého zrání. Zatímco u Rib-Eye získáme ze hřbetu několik porcí, u brisketu nebo picanhy je to pouze jeden kus. Máme velkou radost, že Vás baví grilovat větší masa vcelku. Váš zájem o tyto výrobky nás úplně převálcoval, avšak nechceme Vás zklamat.

Proto si můžete jednotlivé kusy ze zrárny předem objednat a podle toho naplánovat svou party. Tak abyste si nemuseli nakonec říct: "Škoda, že jsem o tom nevěděl předem..."