SPECIALITY ze ZRÁRNY

Nejprodávanější

I bone 200 dní
I-bone steak, zrání 200 dní
Novinka Tip
Vyprodáno
I-BONE 19.
 
517 Kč / ks
RE3
Rib-Eye Steak, 145 dní
Novinka Tip
Vyprodáno
RIBEYE 5.
 
594 Kč / ks
NY 50 dní
 
od 451 Kč / ks
14 položek celkem
NY 50 dní
Novinka Tip
od 451 Kč / ks

Právě jsme ze zrárny naskladnili 11 exkluzivně mramorovaných steaků, které jsme tu na e-shopu už dlouho neměli! Roštěnec jsme zráli od začátku listopadu celých 22 týdnů! Náš...

NY 7.
T bone 175 dní
Novinka Tip
od 986 Kč / ks

Máme pro vás 6 extra vyzrálých T-Bone steaků, tak neváhejte! Ve zrárně na váš čekaly už od října. Udělejte si romantickou večeři, pochutnejte si s rodinou nebo kámoši....

T-BONE 6.
Picanha2
Picanha
Skladem
od 1 404 Kč / ks

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 1.
Maminha2
Maminha
Skladem
od 818 Kč / ks

Vyzkoušejte Maminhu - má křehké tukové vlákno a díky tukovému krytí mají steaky výraznou hovězí chuť. Maminhu najdete mezi ořechem a květovou špičkou a má tvar...

MAMINHA 1.
Flank2
610 Kč / ks

Flank steak z kategorie "limitek"prodáváme v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli...

FLANK 9.
Skirt steak vcelku
od 679 Kč / ks

Skirt steak z kategorie "limitek" je prodáván v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Steak z...

SKIRT 9.
BBQ heaven / BBQ nebe
1 830 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

258/5-7
Cote 210 2
Novinka
1 125 Kč / ks

TO JSME TU JEŠTĚ NEMĚLI!  Už od začátku září jsme pro vás opečovávali ve zrárně tento luxusní kousek vysokého roštěnce s kostí. Máme pro vás pouze 7 steaků -...

COTE 6.
I bone 175 dní
Novinka
621 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 6 luxusních vyzrálých I-bone steaků (nízký roštěnec s kostí), které na Vás čekaly ve zrárně od půlky října - celých 25 týdnů. Kost...

I-BONE 6.
I bone 200 dní
Novinka Tip
517 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 14 luxusních vyzrálých I-bone steaků (nízký roštěnec s kostí), které na Vás čekaly ve zrárně od půlky září -  28 týdnů. Kost...

I-BONE 19.
Karb 70
400 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 3 luxusní vyzrálé Karb steaky s kostí (Chuck eye), které na Vás čekaly ve zrárně už od začátku listopadu. Kost zvýrazňuje chuť masa a navíc...

KARB STEAK 3.
Porterhouse Steak - LIMITKA
1 113 Kč / kg

Porterhouse steak = král mezi steaky. Skvělé maso s chutí přímo od kosti, a toho všeho velká porce. V jednom steaku si tak můžete vychutnat klasický striploin (nízký...

PORTERHOUSE STEAK 8.
RE3
Novinka Tip
594 Kč / ks

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak na vás čekal ve zrárně od půlky září celých 21 týdnů. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná tukem. Na skladě máme...

RIBEYE 5.
RE 65
Novinka
518 Kč / ks

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak má jedinečné mramorování a navíc jsme ho nechali parádně vyzrát. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná tukem. Na...

RIB-EYE 1.

Zde Vám budeme představovat speciální výrobky. A jaké? Třeba masa z hovězích plemen, která běžně nezpracováváme, jako je například Wagyu, nebo steaky, které speciálně zrajeme 100 a více dní.

Dále to budou celosvalové výrobky - kusovky ve speciálním opracování, které nejsou běžné nebo nejsou prozatím dostupné. A proč nejsou dostupné?
Naše masa standardně zrajeme minimálně 45 dní v případě suchého zrání a 28 dní v případě mokrého zrání. Zatímco u Rib-Eye získáme ze hřbetu několik porcí, u brisketu nebo picanhy je to pouze jeden kus. Máme velkou radost, že Vás baví grilovat větší masa vcelku. Váš zájem o tyto výrobky nás úplně převálcoval, avšak nechceme Vás zklamat.

Proto si můžete jednotlivé kusy ze zrárny předem objednat a podle toho naplánovat svou party. Tak abyste si nemuseli nakonec říct: "Škoda, že jsem o tom nevěděl předem..."