Vepřová plec bez kosti, 1kg

160 Kč 160 Kč / 1 kg
Skladem

Vepřová plec je tukem prorostlý sval, který obsahuje i vaziva a kolagen. Proto se výborně hodí na pomalé dušení nebo pečení, během kterého se veškerá vaziva doslova roztaví a dodají masu super chuť. Například pravý pulled pork, tedy trhané maso, se připravuje právě z plece. Z plece si můžete připravit také guláš, i když ten pravý se vaří z kližky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: mleté, dušení, vaření, uzení, pečení

Doplňkové parametry

Kategorie: VÝSEKOVÉ VEPŘOVÉ
Druh masa: vepřové
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: