VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

Vepřový krkovice2
Vepřová krkovice bez kosti, 1kg
Momentálně nedostupné
642
 
222 Kč / ks
Vepřový bok3
Vepřový bok bez kosti, 1kg
Momentálně nedostupné
645
 
190 Kč / ks
Trhané vepřové
Trhané vepřové maso, 300g
Momentálně nedostupné
205
 
80 Kč / balení
4 položek celkem
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
Vyzrálý vepřový Tomahawk, 300g
Momentálně nedostupné
145 Kč / ks

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26
Vepřový bok3
Vepřový bok bez kosti, 1kg
Momentálně nedostupné
190 Kč / ks

Bok neboli bůček můžete využít pro pečení, dušení a třeba i k marinování. A nebo ho můžete nasolit a připravit si z něj domácí slaninu. 

645
Vepřový krkovice2
Vepřová krkovice bez kosti, 1kg
Momentálně nedostupné
222 Kč / ks

Vepřová krkovice je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé...

642
Trhané vepřové
Trhané vepřové maso, 300g
Momentálně nedostupné
80 Kč / balení

Trhané vepřové maso neboli pulled pork je další americká klasika. My ho připravujeme přibližně 12 hodin z vepřové plece, kterou pak natrháme. Toto maso je skvělé na sendviče,...

205

Naše vepřové maso pochází výhradně z českých chovů. Nakupujeme vepřové půlky, které naši chlapi na bourárně zpracovávají s maximální precizností. Výsledkem je krásně očištěné maso, které můžete okamžitě použít ve vaší kuchyni. 

Naší specialitou je i zrání vepřového masa. Maso zraje v chladírně, většina steaků je vystavena suchému zrání a maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.