VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

Vepřový krkovice2
 
208 Kč / ks
Marinovaná krkovice
 
158 Kč / balení
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
 
142 Kč / ks
14 položek celkem
Grilovací klobásy
Novinka Tip
262 Kč / ks

Tyto grilovací klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Kombinace jablka a křenu je...

JABLKO 41.
Grilovací klobásy
Novinka
248 Kč / ks

Tyto grilovací klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Kombinace kvalitní Mozarelly a...

RAJCE 16.
Grilovací klobásy
Novinka Tip
267 Kč / ks

Tyto grilovací klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Kombinace výrazného fenyklu a...

1041/728
Výběr2
Novinka Tip
2 500 Kč / balení

Máme pro vás nový box oblíbených výrobků. Nově jsme do boxu zařadili velmi luxusní T-bone steak, kterým jsme nahradili trojici malých steaků, která byla v původním výběru....

201
Výběr2
2 500 Kč / balení

Tento výběr je váš oblíbený mix našeho vyzrálého i výsekového masa a uzenin. Klasikou je naše vyzrálé mleté maso, vyzrálé hovězí steaky - Rib-Eye, New York Strip a I-bone, maso...

984
Marinovaná krkovice
Novinka
158 Kč / balení

Česká klasika, kterou máte rádi. Vepřová krkovice marinovaná pouze v oleji s přidáním soli, česneku, čerstvě drceného pepře, chilli a rozmarýnu. Nic víc, nic míň. Žádná...

279
Vepřový krkovice2
208 Kč / ks

Vepřová krkovice je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé...

642
Vepřová kýta1
170 Kč / ks

Pokud upřednostňujete libové maso, tak šáhněte po vepřové kýtě. Kýta pečlivě očišťujeme od šlach, blán a povázků. Z kýty si přípravíte libové řízky, různé minutky a nebo...

651
Vepřová plec1
160 Kč / ks

Vepřová plec je tukem prorostlý sval, který obsahuje i vaziva a kolagen. Proto se výborně hodí na pomalé dušení nebo pečení, během kterého se veškerá vaziva doslova roztaví a...

654
Vepřové řízky1
149 Kč / balení

Pokud se chystáte na řízky, tak jste našli ten správný produkt. Vepřovou kotletu bez kosti jsem pro Vás upravili tak, aby vaše vaření bylo co nejsnažší. Každý plátek je...

844
Vepřový bok1
190 Kč / ks

Bok neboli bůček můžete využít pro pečení, dušení a třeba i k marinování. A nebo ho můžete nasolit a připravit si z něj domácí slaninu. 

645
Kotleta tuk
210 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě necháváme tukové krytí, které se při grilování přemění na...

24
Vepřový T bone2
133 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť.  Vepřový T-bone navíc obsahuje kost z páteře. Výsledkem je...

123
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
142 Kč / ks

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26

Naše vepřové maso pochází výhradně z českých chovů. Nakupujeme vepřové půlky, které naši chlapi na bourárně zpracovávají s maximální precizností. Výsledkem je krásně očištěné maso, které můžete okamžitě použít ve vaší kuchyni. 

Naší specialitou je i zrání vepřového masa. Maso zraje v chladírně, většina steaků je vystavena suchému zrání a maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.