VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
 
145 Kč / ks
Vepřový krkovice2
 
222 Kč / ks
Vepřový bok3
 
190 Kč / ks
9 položek celkem
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
145 Kč / ks

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26
Vepřový bok3
190 Kč / ks

Bok neboli bůček můžete využít pro pečení, dušení a třeba i k marinování. A nebo ho můžete nasolit a připravit si z něj domácí slaninu. 

645
Vepřová kýta1
199 Kč / ks

Pokud upřednostňujete libové maso, tak šáhněte po vepřové kýtě. Kýta pečlivě očišťujeme od šlach, blán a povázků. Z kýty si přípravíte libové řízky, různé minutky a nebo...

651
Vepřová plec1
160 Kč / ks

Vepřová plec je tukem prorostlý sval, který obsahuje i vaziva a kolagen. Proto se výborně hodí na pomalé dušení nebo pečení, během kterého se veškerá vaziva doslova roztaví a...

654
Vepřový krkovice2
222 Kč / ks

Vepřová krkovice je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé...

642
Grilovací klobásy
217 Kč / balení

Tyto grilovací klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Kombinace kvalitní Mozarelly a...

1050
Grilovací klobásy
215 Kč / balení

Tyto grilovací klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Kombinace výrazného fenyklu a...

1041
Grilovací klobásy
217 Kč / balení

Tyto grilovací klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Kombinace jablka a křenu je...

1047
Škvarky1
Škvarky, 500g
Vyprodáno
138,58 Kč / balení

Ochutnejte naše poctivé ručně dělané škvarky, které jsou pěkně masité!

480

Naše vepřové maso pochází výhradně z českých chovů. Nakupujeme vepřové půlky, které naši chlapi na bourárně zpracovávají s maximální precizností. Výsledkem je krásně očištěné maso, které můžete okamžitě použít ve vaší kuchyni. 

Naší specialitou je i zrání vepřového masa. Maso zraje v chladírně, většina steaků je vystavena suchému zrání a maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Během zrání dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.