Vepřový bok bez kosti, 1kg

153 Kč 153 Kč / 1 kg
Skladem

Bok neboli bůček můžete využít pro pečení, dušení a třeba i k marinování. A nebo ho můžete nasolit a připravit si z něj domácí slaninu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Doporučujeme na: pečení, uzení, dušení, nadívání, marinování, výrobu rolád

Doplňkové parametry

Kategorie: VEPŘOVÉ
Druh masa: vepřové
Skladování: při teplotě od 0ºC do +3°C, po otevření ihned spotřebujte
Trvanlivost: do data uvedeného na etiketě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: