VÝSEKOVÉ VEPŘOVÉ
Nejprodávanější

Vepřová krkovice je jedno z nejpopulárnějších mas v českých kuchyních. Krkovice je prorostlá tukem, který dává masu šťavnatost a výbornou chuť. Z krkovice připravíte skvělé...

Pokud upřednostňujete libové maso, tak šáhněte po vepřové kýtě. Kýta pečlivě očišťujeme od šlach, blán a povázků. Z kýty si přípravíte libové řízky, různé minutky a nebo...

Vepřová plec je tukem prorostlý sval, který obsahuje i vaziva a kolagen. Proto se výborně hodí na pomalé dušení nebo pečení, během kterého se veškerá vaziva doslova roztaví a...

Bok neboli bůček můžete využít pro pečení, dušení a třeba i k marinování. A nebo ho můžete nasolit a pipravit si z něj domácí slaninu.
Nabízené vepřové maso pochází výhradně z českých chovů. Nakupujeme vepřové půlky, které naši chlapi na bourárně zpracovávají s maximální precizností. Výsledkem je krásně očištěné maso, které můžete okamžitě použít ve vaší kuchyni.