OBJEDNÁVKY prosíme ODESÍLEJTE nejpozději do ČTVRTKA 7:00 ráno, abychom stihli doručit Váš balíček před víkendem. Děkujeme.

VYZRÁLÉ HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč
Detail
I-bone steak, 400g
 
320 Kč
Detail
Korejská žebra
Korean Short Ribs - marinovaná, 500g
Tip
Momentálně nedostupné
294
 
330 Kč
Hamburger placka
 
145 Kč
Detail
New York Strip steak, 300g
 
321 Kč
Detail
19 položek celkem
"Výběr na GRIL"
Novinka Tip
1 800 Kč

Rozpalte gril a připravte se na velkou grilovací jízdu! Přemýšleli jsme, jak Vám usnadníme grilování - a proto je tu "VÝBĚR NA GRIL", se kterým budete na každé grill party za...

315
Brisket si každý může upravit podle sebe
Tip
Brisket pro Americké BBQ
Momentálně nedostupné
od 1 824 Kč

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 3.
Fillet Mignons - svíčková, 300g
388 Kč

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
Hamburger placka
145 Kč

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
Hovězí líčka, 450g
192 Kč

Hovězí líčka jsou velmi vyhledávanou surovinou pro všechny milovníky gastronomie. Jsou chutná, mají výraznou chuť (díky poměrně hrubší struktuře) a snadno se připravují. Zazářit...

5
I-bone steak, 400g
320 Kč

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Korejská žebra
Tip
330 Kč

Nemáte doma sezamový olej nebo srirachu? Nevadí. Celý recept jsme pro Vás připravili a Vy si tak můžete užít autentickou chuť Korean Ribs. Vyzrálá žebra, short ribs, jsme...

294
Korean short ribs, 500g
Korean short ribs, 500g
Momentálně nedostupné
230 Kč

Tuto přípravu jsme objevili v Americe. Určitě oceníte velice jednoduchou a rychlou přípravu na grilu. Super "obíračka". 

171
Kulatá plec, 1,5kg
388 Kč

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

13
New York Strip steak, 300g
321 Kč

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro vás...

17
Picanha, limitka
Picanha, limitka
Momentálně nedostupné
1 100 Kč

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 16.
Rib-Eye Steak - EXCLUSIVE , 400g
Novinka
465 Kč

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak Exclusive má jedinečné mramorování i navíc jsme ho nechali vyzrát 40 dní. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná...

33
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
RIB EYE WxCH
759 Kč

Limitovaná speciálka v podobě Rib-Eye steaku pocházející z křížence plemen Wagyu a Charolais. Naše steaky zrajeme 45 dní, ale s tímto jsme si opravdu vyhráli a nechali ho zrát...

29
Rump steak, 1kg
417 Kč

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

19
Skirt steak, 300g
175 Kč

Steak z hovězího pupku nazývaný také jako "Bryndáček" nebo "Flap steak" je velmi výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro...

20
Nahoru
Další produkty

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Takže pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, tak sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.