VYZRÁLÉ HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Rib eye exclusive
Rib-Eye Steak - EXCLUSIVE
Novinka Tip
Vyprodáno
RIB-EYE 2.
 
453 Kč
Korean short ribs, 500g
 
230 Kč
Detail
Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč
Detail
Korean Short Ribs - marinovaná, 500g
 
330 Kč
Detail
Hamburger placka
 
145 Kč
Detail
17 položek celkem
Brisket si každý může upravit podle sebe
Tip
1 664 Kč

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 1.
Fillet Mignons - svíčková, 300g
388 Kč

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
Hamburger placka
145 Kč

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
Chuck filet steak, 300g
149 Kč

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
I-bone steak, 400g
320 Kč

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Korean Short Ribs - marinovaná, 500g
Novinka Tip
330 Kč

Nemáte doma sezamový olej nebo srirachu? Nevadí. Celý recept jsme pro Vás připravili a Vy si tak můžete užít autentickou chuť Korean Ribs. Vyzrálá žebra, short ribs, jsme...

294
Korean short ribs, 500g
230 Kč

Tuto přípravu jsme objevili v Americe. Určitě oceníte velice jednoduchou a rychlou přípravu na grilu. Super "obíračka". 

171
Kulatá plec, 1,5kg
388 Kč

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

13
New York Strip steak, 300g
321 Kč

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro vás...

17
Picanha, limitka
993 Kč

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 9.
Porterhouse Steak - LIMITKA
Novinka Tip
939 Kč

Porterhouse steak = král mezi steaky. Skvělé maso s chutí přímo od kosti, a toho všeho velká porce. V jednom steaku si tak můžete vychutnat klasický striploin (nízký...

PORTERHOUSE STEAK 1.
Rib eye exclusive
Novinka Tip
453 Kč

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak Exclusive má jedinečné mramorování a navíc jsme ho nechali parádně vyzrát. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná...

RIB-EYE 2.
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
Rump steak, 1kg
Rump steak, 1kg
Momentálně nedostupné
390 Kč

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

19
Skirt steak, 300g
175 Kč

Steak z hovězího pupku nazývaný také jako "Bryndáček" nebo "Flap steak" je velmi výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro...

20
Tomahawk steak, 700g
589 Kč

Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů, protože dokonalá prezentace je pro nás důležitá. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou...

23
Nahoru
Další produkty

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Takže pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, tak sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.