VYZRÁLÉ HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Chuck filet steak, 300g
Chuck filet steak, 300g
Novinka
Skladem
10
 
149 Kč / ks
Detail
Rib-Eye Steak, 400g
 
399 Kč / ks
Detail
Mleté
 
135 Kč / balení
Detail
33 položek celkem
New York Strip steak, 300g
321 Kč / ks

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro vás...

17
Chuck filet steak, 300g
Novinka
149 Kč / ks

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
Fillet Mignons - svíčková, 300g
388 Kč / ks

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
I-bone steak, 400g
320 Kč / ks

Každý masožravec musí uznat, že nejlepší je grilovat steak s kostí. Díky kosti nedochází u masa k takovému vysušení, kdyby jsme ho nechali na ohni o chviličku déle. A věřte, že...

11
Kloudův výběr
Tip
2 500 Kč / balení

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
Mleté
Tip
135 Kč / balení

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

14
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč / ks

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
Rump steak, 1kg
Novinka
390 Kč / ks

Rump steak alias květová špička je ideální variantou pro milovníky jemného, libového masa, protože přesně tohle od něj lze očekávat. Jeho jemná struktura vláken dává steaku...

19
Skirt steak, 300g
175 Kč / ks

Steak z hovězího pupku nazývaný také jako "Bryndáček" nebo "Flap steak" je velmi výrazný steak s hrubším vláknem. Jeho křehkost zaručuje doba zrání a chuť je velmi typická pro...

20
T bone
Tip
950 Kč / ks

Co je lepší než dopřát si jeden steak? Dopřát si rovnou dva! A přesně to najdete u legendárního T-bonu.To ho také dělá ideální volbou na romantickou večeři pro dva, protože...

22
Hamburger placka
145 Kč / balení

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
Rodinný box2
Akce Novinka Tip
1 890 Kč / balení

Sestavili jsme pro Vás tento neotřelý box, který rozhodně musíte vyzkoušet a oživit si Vaši kuchyni po celý den. Box jsme vyšperkovali naším autentickým BBQ pulled pork, silným...

864
Korean short ribs, 500g
230 Kč / balení

Tuto přípravu jsme objevili v Americe. Určitě oceníte velice jednoduchou a rychlou přípravu na grilu. Super "obíračka". 

171
Beef ribs2
1 204 Kč / ks

Hovězí žebra určená pro připravovu ve stylu Amerického BBQ. Skvělá kombinace masa od kosti, kolagenu a loje, který se během uzení prakticky vytratí, avšak dodá žebru úžesnou...

BEEF RIBS BBQ 3.
BBQ heaven / BBQ nebe
1 830 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

258/5-7
Corned Beef
Corned Beef
Vyprodáno
543 Kč / kg

Tento původní irský recept na naložené (nasolené) maso je známý také jako marinované hovězí hrudí. Zatímco jsme brisket nechali marinovat v láku ze zeleniny a koření, Vy...

CORNED BEEF 5.
Cote 210 2
Novinka
1 125 Kč / ks

TO JSME TU JEŠTĚ NEMĚLI!  Už od začátku září jsme pro vás opečovávali ve zrárně tento luxusní kousek vysokého roštěnce s kostí. Máme pro vás pouze 7 steaků -...

COTE 6.
Flank2
610 Kč / ks

Flank steak z kategorie "limitek"prodáváme v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli...

FLANK 9.
Flank2
220 Kč / ks

Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky Flank Steaku a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli "zrcátko" bývá prorostlý a je z hovězího...

927
I bone 175 dní
Novinka
621 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 6 luxusních vyzrálých I-bone steaků (nízký roštěnec s kostí), které na Vás čekaly ve zrárně od půlky října - celých 25 týdnů. Kost...

I-BONE 6.
I bone 200 dní
Novinka Tip
517 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 14 luxusních vyzrálých I-bone steaků (nízký roštěnec s kostí), které na Vás čekaly ve zrárně od půlky září -  28 týdnů. Kost...

I-BONE 19.
Karb 70
400 Kč / ks

Právě jsme pro vás připravili 3 luxusní vyzrálé Karb steaky s kostí (Chuck eye), které na Vás čekaly ve zrárně už od začátku listopadu. Kost zvýrazňuje chuť masa a navíc...

KARB STEAK 3.
Korean Short Ribs - marinovaná, 500g
330 Kč / balení

Nemáte doma sezamový olej nebo srirachu? Nevadí. Celý recept jsme pro Vás připravili a Vy si tak můžete užít autentickou chuť Korean Ribs. Vyzrálá žebra, short ribs, jsme...

294
Kulatá plec, 1kg
259 Kč / ks

Tento sval z hovězí plece se také nazývá pérko. Má perfektní poměr masa a kolagenu, díky kterému je ideální na dušení. Vydušená šťáva se dál používá k výrobě omáček, jako je...

13
Maminha2
Maminha
Skladem
od 818 Kč / ks

Vyzkoušejte Maminhu - má křehké tukové vlákno a díky tukovému krytí mají steaky výraznou hovězí chuť. Maminhu najdete mezi ořechem a květovou špičkou a má tvar...

MAMINHA 1.
NY 50 dní
Novinka Tip
od 451 Kč / ks

Právě jsme ze zrárny naskladnili 11 exkluzivně mramorovaných steaků, které jsme tu na e-shopu už dlouho neměli! Roštěnec jsme zráli od začátku listopadu celých 22 týdnů! Náš...

NY 7.
Picanha2
Picanha
Skladem
od 1 404 Kč / ks

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 1.
Porterhouse Steak - LIMITKA
1 113 Kč / kg

Porterhouse steak = král mezi steaky. Skvělé maso s chutí přímo od kosti, a toho všeho velká porce. V jednom steaku si tak můžete vychutnat klasický striploin (nízký...

PORTERHOUSE STEAK 8.
RE3
Novinka Tip
594 Kč / ks

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak na vás čekal ve zrárně od půlky září celých 21 týdnů. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná tukem. Na skladě máme...

RIBEYE 5.
RE 65
Novinka
518 Kč / ks

Limitovaná speciálka v podobě  Rib-Eye Steak má jedinečné mramorování a navíc jsme ho nechali parádně vyzrát. Prostě luxus. Jedinečná hovězí chuť zjemněná tukem. Na...

RIB-EYE 1.
Skirt steak vcelku
od 679 Kč / ks

Skirt steak z kategorie "limitek" je prodáván v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Steak z...

SKIRT 9.
T bone 175 dní
Novinka Tip
od 986 Kč / ks

Máme pro vás 6 extra vyzrálých T-Bone steaků, tak neváhejte! Ve zrárně na váš čekaly už od října. Udělejte si romantickou večeři, pochutnejte si s rodinou nebo kámoši....

T-BONE 6.
Tomahawk steak, 700g
589 Kč / ks

Každý Tomahawk steak je ručně opracovaný do nejmenších detailů, protože dokonalá prezentace je pro nás důležitá. Tomahawk v sobě zahrnuje vyzrálý Rib-Eye steak s extra dlouhou...

23

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Takže pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, tak sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.