VYZRÁLÉ HOVĚZÍ

Nejprodávanější

Svíčková (Fillet),  300g
 
400 Kč / ks
Mleté
 
158 Kč / balení
Karb steak (Chuck eye steak), 300g
 
140 Kč / ks
12 položek celkem
Rib-Eye Steak, 400g
399 Kč / ks

Rib-Eye Steak je jeden z nejznámějších a nejžádanějších hovězích steaků je šťavnatý, křehký a zároveň má intenzivní chuť. A navíc je jeho příprava velmi snadná - můžete ho...

18
New York Strip steak, 300g
321 Kč / ks

Pokud dáváte přednost libovějším steakům, pak New York Strip steak - Sirloin je super volba ve srovnání s tučnějším Rib-Eye steakem. Všechny naše New Stripy, které jsme pro...

17
Svíčková (Fillet),  300g
400 Kč / ks

Filet Mignons krájíme z hovězí svíčkové, která je nejlibovější sval na zvířeti a nemá žádná vaziva nebo kolageny. Proto ho necháváme zrát ve vakuu takzvanou mokrou cestou....

4
Karb steak (Chuck eye steak), 300g
Novinka
140 Kč / ks

Chuck filet steak je skvělou variantou šťavnatého prorostlého steaku. Nachází se před vysokým roštěncem (Rib-eye steakem) na krční části a je díky svému uložení perfektně...

10
Picanha5
Picanha
Skladem
1 470 Kč / ks

Ne moc známá část spodního šálu z kýty je tzv. Picanha (pikaňa). Důležitým faktorem určujícím kvalitu tohoto masa je doba zrání a tukové krytí na povrchu, které při pomalém...

PICANHA 2.
Maminha5
Maminha
Skladem
od 900 Kč / ks

Vyzkoušejte Maminhu - má křehké tukové vlákno a díky tukovému krytí mají steaky výraznou hovězí chuť. Maminhu najdete mezi ořechem a květovou špičkou a má tvar...

MAMINHA 3.
Mleté
158 Kč / balení

Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a maso od žeber v poměru 80:20 (80% libové a 20% tuk). Maso je vyzrálé a má silné hovězí aroma, které...

14
Hamburger
127 Kč / balení

Placky na hamburger jsou připravené a vytvarované přímo na gril a "sedí" na klasickou burger housku. Do mletého masa mícháme různé svaly vyzrálého hovězího masa jako plec, krk a...

288
Brisket
3 080 Kč / ks

Toto je speciálka pro fajnšmekry, kteří chtějí vyzkoušet pravé Americké BBQ. Tento brisket těžíme odlišně než klasický brisket z naší nabídky. BBQ brisket je typický tím, že má...

BRISKET 1.
Flank2
od 631 Kč / ks

Flank steak z kategorie "limitek"prodáváme v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Flank neboli...

FLANK 4.
A455D1E5 3E2F 4A6C B202 AC08C03399FF 1 201 a
184 Kč / balení

Tyto grilovací HOVĚZÍ klobásy znáte také pod názvem Salsiccia. Už jsme je pro vás chuťově vymazlili a teď už je řada na vás - rovnou s nimi na gril! Pro dokreslení výrazné...

1149
Skirt steak vcelku
od 915 Kč / ks

Skirt steak z kategorie "limitek" je prodáván v celku. Vybrali jsme pro Vás krásně prorostlé kousky a nechali jim čas na uzrání v chladírně. Určitě vyzkoušejte. Steak z...

SKIRT 2.

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.

Takže pokud si chcete připravit křehké a šťavnaté maso a nestrávit v kuchyni věčnost, tak sáhněte po našem vyzrálém mase. Rádi Vám poradíme s jeho přípravou.