VYZRÁLÉ VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
 
142 Kč / ks
Detail
Vepřový T bone2
 
133 Kč / ks
Detail
Kloudův výběr
Kloudův výběr, 8kg
Tip
Skladem
201
 
2 500 Kč / balení
Detail
4 položek celkem
Kloudův výběr
Tip
2 500 Kč / balení

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
Kotleta tuk
210 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě necháváme tukové krytí, které se při grilování přemění na...

24
Vepřový T bone2
133 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť.  Vepřový T-bone navíc obsahuje kost z páteře. Výsledkem je...

123
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
142 Kč / ks

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.