VYZRÁLÉ VEPŘOVÉ
Nejprodávanější

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě necháváme tukové krytí, které se při grilování přemění na...

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Vepřový T-bone navíc obsahuje kost z páteře. Výsledkem je...

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...
Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.