OBJEDNÁVKY prosíme ODESÍLEJTE nejpozději do ČTVRTKA 7:00 ráno, abychom stihli doručit Váš balíček před víkendem. Děkujeme.

VYZRÁLÉ VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

Marinovaná krkovice4
 
135 Kč
Detail
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
 
142 Kč
Detail
"Výběr na GRIL"
"Výběr na GRIL"
Novinka Tip
Skladem
315
 
1 800 Kč
Detail
Vyzrálý vepřový T-bone, 280g
 
133 Kč
Detail
5 položek celkem
"Výběr na GRIL"
Novinka Tip
1 800 Kč

Rozpalte gril a připravte se na velkou grilovací jízdu! Přemýšleli jsme, jak Vám usnadníme grilování - a proto je tu "VÝBĚR NA GRIL", se kterým budete na každé grill party za...

315
Marinovaná krkovice4
Akce
135 Kč

Česká klasika, kterou máte rádi. Vepřová krkovice marinovaná pouze v oleji s přidáním soli, česneku, čerstvě drceného pepře, chilli a čerstvého rozmarýnu. Nic víc, nic míň....

279
Vyzrálá vepřová kotleta s tukovým krytím, 500g
Tip
210 Kč

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě necháváme tukové krytí, které se při grilování přemění na...

24
Vyzrálý vepřový T-bone, 280g
Tip
133 Kč

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť.  Vepřový T-bone navíc obsahuje kost z páteře. Výsledkem je...

123
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
142 Kč

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.