VYZRÁLÉ VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

Kloudův výběr
Kloudův výběr, 8kg
Tip
Skladem
201
 
2 500 Kč / balení
Detail
Výběr na GRIL, 4kg
Výběr na GRIL, 4kg
Momentálně nedostupné
315
 
1 800 Kč / balení
Detail
Marinovaná krkovice
Marinovaná krkovice, 2x250g
Momentálně nedostupné
279
 
135 Kč / balení
6 položek celkem
Kloudův výběr
Tip
2 500 Kč / balení

Martin pro Vás sestavil bedýnku svých oblíbených výrobků. Bedýnka obsahuje steaky, mleté maso, maso na vaření a taky naše vlastní uzeniny, na které jsme moc pyšní.

201
Marinovaná krkovice
Marinovaná krkovice, 2x250g
Momentálně nedostupné
135 Kč / balení

Česká klasika, kterou máte rádi. Vepřová krkovice marinovaná pouze v oleji s přidáním soli, česneku, čerstvě drceného pepře, chilli a rozmarýnu. Nic víc, nic míň. Žádná...

279
Výběr na GRIL, 4kg
Výběr na GRIL, 4kg
Momentálně nedostupné
1 800 Kč / balení

Rozpalte gril a připravte se na velkou grilovací jízdu! Přemýšleli jsme, jak Vám usnadníme grilování - a proto je tu "VÝBĚR NA GRIL", se kterým budete na každé grill party za...

315
Kotleta tuk
Novinka
210 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě necháváme tukové krytí, které se při grilování přemění na...

24
Vepřový T bone2
Novinka
133 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť.  Vepřový T-bone navíc obsahuje kost z páteře. Výsledkem je...

123
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
Novinka
142 Kč / ks

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.