VYZRÁLÉ VEPŘOVÉ

Nejprodávanější

464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
 
142 Kč / ks
Výběr2
 
2 500 Kč / balení
5 položek celkem
Výběr2
Novinka Tip
2 500 Kč / balení

Máme pro vás nový box oblíbených výrobků. Nově jsme do boxu zařadili velmi luxusní T-bone steak, kterým jsme nahradili trojici malých steaků, která byla v původním výběru....

201
Výběr2
2 500 Kč / balení

Tento výběr je váš oblíbený mix našeho vyzrálého i výsekového masa a uzenin. Klasikou je naše vyzrálé mleté maso, vyzrálé hovězí steaky - Rib-Eye, New York Strip a I-bone, maso...

984
Kotleta tuk
210 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť. Na kotletě necháváme tukové krytí, které se při grilování přemění na...

24
Vepřový T bone2
133 Kč / ks

Vepřové maso u nás zraje 14 dní. Během této doby ztratí určité množství vody a tím získá intenzivnější chuť.  Vepřový T-bone navíc obsahuje kost z páteře. Výsledkem je...

123
464653FC 8C49 40C8 B9FF 8A2022F24BBD 1 201 a
142 Kč / ks

Tomahawk je typický především pro hovězí maso. Avšak proč nezkusit vepřový tomahawk? Dopřejte si skvělou kombinaci libové pečeně s tukovým krytím a to vše doplněné o žebro. Naše...

26

Naší specialitou je zrání masa. Maso zraje v chladírně minimálně po dobu 28 dnů. Většina steaků je vystavena suchému zrání, maso z kýt a plecí zrajeme zabalené ve vakuu. Po celou dobu přísně kontrolujeme teplotu, vlhkost a proudění vzduchu. Většina masa v supermarketech a běžných řeznictvích je pouze "odvěšené", ale není dostatečně vyzrálé. Během dochází v mase ke dvěma zásadním změnám. Maso ztratí přibližně třetinu své váhy, čímž se zintenzivní jeho chuť a aroma. A dále dochází k enzymatickým změnám, které rozkládají vaziva ve svalových tkáních, což podpoří křehkost a šťavnatost masa.